Volkan Demirel, genç kalecilere antrenörlük yapıyor!

Fenerbahçe’de kalede dev bir birlik sağlandı. Volkan Demirel, başta çok beğendiği Harun Tekin, yeteneklerine çok güvendiği Berke Özer ve Erten Ersu’ya adeta bir antrenör gibi destek aşıladı. Tıpkı bir kaleci antrenörü gibi de arkadaşlarına hep destek veren 37 yaşındaki eldiven, ne yedek kalmayı umursuyor ne de kenarda beklemeyi düşünüyor.<br />

Volkan Demirel, genç kalecilere antrenörlük yapıyor! - Sayfa 1

Fenerbahçe’de kalede dev bir birlik sağlandı. Volkan Demirel, başta çok beğendiği Harun Tekin, yeteneklerine çok güvendiği Berke Özer ve Erten Ersu’ya adeta bir antrenör gibi destek aşıladı. Tıpkı bir kaleci antrenörü gibi de arkadaşlarına hep destek veren 37 yaşındaki eldiven, ne yedek kalmayı umursuyor ne de kenarda beklemeyi düşünüyor.

111
Volkan Demirel, genç kalecilere antrenörlük yapıyor! - Sayfa 2

Fenerbahçe’de kaleciler arasındaki dev birlik herkesin yüzünü güldürüyor. Kaleci Volkan Demirel, kaptanlığı ve tecrübesiyle mevkidaşlarına sahip çıkıyor. Tecrübeli kaptan, Harun Tekin, Berke Özer ve Erten Ersu’ya adeta ağabeylik yapıyor.

211
Volkan Demirel, genç kalecilere antrenörlük yapıyor! - Sayfa 3

Başta çok beğenip güvendiği Harun olmak üzere yeteneklerine inandığı Berke Özer ve Erten Ersu da Volkan’dan tam not alıyor.

311
Volkan Demirel, genç kalecilere antrenörlük yapıyor! - Sayfa 4

 Tıpkı bir kaleci antrenörü gibi de arkadaşlarına hep destek veren 37 yaşındaki eldiven, ne yedek kalmayı umursuyor ne de kenarda beklemeyi düşünüyor.

411