Survivor'da kim elenecek?

Survivor Türkiye-Yunanistan sezonunda eleme ekrana gelecek.

VATAN VATAN
Survivor'da kim elenecek?

Survivor 2019'un ilk elemesi geçtiğimiz hafta Yunan takımından olmuştu. İkinci eleme ise Türk takımından olacak. Peki eleme adayları kimler? Bu akşam yaşanacak olan eleme heyecanı izleyenleri de meraklandırıyor.

Survivor Türkiye - Yunanistan'da kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Dün akşam yapılan ödül oyununun ardından bu akşam ada konseyi toplanacak ve bir kişi Survivor macerasına veda edecek. Peki elenen isim kim olacak?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2019'un dün akşam yayınlanan 7. bölümünde ödül oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Kumda futbol oynayarak mücadele eden iki takım ekmek ve bal için büyük bir mücadele verdi. Oldukça çetin geçen mücadeleyi kazanan takım ise 10-8 skoruyla Yunan takımı oldu...

SURVİVOR ELEME ADAYLARI! KİM ELENECEK?

Dokunulmazlığı kaybeden Türk takımında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Kızlarda Sude bireysel dokunulmazlığı alırken; erkeklerde Bora oldu.

Konseyde birinci eleme adayı Kader oldu. Sude ise Okay'ın adını verdi. Üçüncü eleme adayı ise Atakan oldu.

SURVİVOR'DA YENİ KURAL

Acun Ilıcalı yeni kuralı açıkladı. Bir takımdaki erkek ya da kadın sayısı karşı cinsin sayısından ikiden fazla olamayacak. Bu yüzden eleme yaparken bu kuralı kullanacağız. Böylece oyunlardaki sayısal denge bozulmayacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER