Habertürk yazarı Sevilay Yılman'dan bomba paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel seçimlerin "24 Haziran" Pazar 2018'de erken seçim olacağını açıklamasından sonra siyasetin gündemi bir anda değişti. Habertürk yazarı Sevilay Yılman şahsi Twitter hesabından CHP ile ilgili çok çarpıcı bir kulis bilgisi paylaştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce arasında ne konuşuldu?

F5HABER F5HABER
Habertürk yazarı Sevilay Yılman'dan bomba paylaşım

İddialara göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da amcasının cenazesinin ardından Yalova milletvekili Muharren İnce'yi aracına davet etti.

Genel başkanlık adaylığı sürecinden bu yana arasının soğuk olduğu bilinen ikili havalimanına gidene kadar araçta fikir alışverişinde bulundu.

CHP kulislerinde ikilinin bu görüşmesinin Muharrem İnce'nin CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olabileceği şeklinde yorumlandı.

Sevilay Yılman konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

ARABADA NE KONUŞULDU?


"CHP'liler arasında dolaşan kulis bir hayli ilginç geldi.Size de aktarayım;CHP Genel Başkanı #Kılıçdaroğlu,amcasının cenazesi sonrası epeydir arası limoni olan #Muharremİnce yi arabasına davet etmiş.Soru şu; İkili alana gidene kadar başbaşa ne konuşmuş olabilir acaba?" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER