Rıdvan Dilmen, Tuğba Dural'dan ayrıldı!

Spiker ve sunucu Tuğba Dural, uzun süredir eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ile aşk yaşıyordu. 7 senedir birlikte olan çift ayrıldı

POSTA POSTA
Rıdvan Dilmen, Tuğba Dural'dan ayrıldı!

Başından iki evlilik geçen ve bir çocuk babası olan Rıdvan Dilmen uzun süredir sunucu Tuğba Dural ile aşk yaşıyordu. İkiliden üzücü haber geldi. Spiker Tuğba Dural, parmağındaki yüzüğü çıkararak Rıdvan Dilmen'i terk etti. Hatta şu sıralar Tuğba Dural'ın bir TV yöneticisiyle yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları magazin kulislerinde konuşuluyor. DAHA ÖNCE İLK KEZ SÖZCÜ GAZETESİ GÖRÜNTÜLEMİŞTİ İlk olarak Sözcü tarafından ortaya çıkarılan Tuba Dural ve Rıdvan Dilmen aşkı geride bıraktığımız haftalarda resmiyet kazanmıştı. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'le evlilik hazırlığında olan futbol spikeri Tuba Dural, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER