Defineci ile jandarma arasında ilginç diyalog

Bursa'da zeytinlikte define ararken karşısında jandarmayı gören şüpheli, taş olduğunu ve onun için adam boyu çukur eştiklerini söyledi

POSTA POSTA
Defineci ile jandarma arasında ilginç diyalog

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, S.A. isimli kişinin Boyalıca Mahallesi'ndeki bahçesinde izinsiz kazı yapıldığı bilgisine ulaştı. İhbarı değerlendiren ekipler, H.H., S.A., F.A. ve A.A.'ya suçüstü yaptı. Operasyonda kazı malzemeleri ve metal dedektör ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla malzemelere el konurken, şüpheliler de gözaltına alındı.

Defineci ile jandarma arasında ilginç diyalog - Resim : 1

Öte yandan jandarmanın operasyonu sırasında bir kişinin kazı yapmaya devam ettiği görüldü. Bir anda karşısında jandarmayı gören adam, yaklaşık 2 metre eşilen çukurda taş olduğunu söyledi. Jandarma ekipleri ise yerin altındaki taşın sana ne zararı var demesi üzerine adamın, "Merak ettim komutan" demesi dikkat çekti.

İHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER