Çağatay Ulusoy sorusu Kerem Bürsin'in moralini bozdu

Bayram tatilini sonlandıran Serenay Sarıkaya-Kerem Bursin çifti, Atatürk Havaalanı'nda objektiflere yansıdı

POSTA POSTA
Çağatay Ulusoy sorusu Kerem Bürsin'in moralini bozdu

SEVGİLİSİNİ BIRAKIP HIZLA TAKSİYE BİNDİ

Seçimde oy kullanmak için tatillerini erken sonlandıran ikiliden Kerem Bursin, "Tatil müthiş geçti, çok güzeldi, müthiş bir tatil oldu" dedi. Serenay Sarıkaya'nın sevgilisini arkada bırakıp hızla lüks taksiye binmesi dikkati çekti.

ÇAĞATAY ULUSOY'UN YOLUNU DEĞİŞTİRDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Sözcü'de yer alan habere göre; Bursin, Kilyos'taki plajda bir derginin kapak çekimini yaparken Çağatay Ulusoy da aynı plaja gitmişti. Çekimde Kerem Bürsin'i gören Sarıkaya'nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'un yolunu değiştirdiği iddia edilmişti.

SORULAR KARŞISINDA MORALİ BOZULDU

Serenay Sarıkaya'nın taksiye binmesinin ardından bavulları taksinin bagajına yükleyen Kerem Bursin, meslektaşı ile pişti olması hakkındaki sorulara şaşırdı. Dudak hareketleriyle haberinin olmadığını anlatan yakışıklı oyuncunun, sorular karşısında morali bir hayli bozuldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER