Nefes kesen operasyon! Apart, pansiyon ve metruk bina...

Edirne’de Emniyet Müdürlüğü ile İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi koordinesinde, mültecilere yönelik huzur operasyonu düzenlendi. Önceden belirlenen adresler arasında yer alan apart, pansiyon ve metruk binalarda yapılan kontrollerde 150’yi aşkın yabancı uyruklu şahsa işlem yapıldı.<br />

Nefes kesen operasyon! Apart, pansiyon ve metruk bina... - Sayfa 1

Edirne’de Emniyet Müdürlüğü ile İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi koordinesinde, mültecilere yönelik huzur operasyonu düzenlendi. Önceden belirlenen adresler arasında yer alan apart, pansiyon ve metruk binalarda yapılan kontrollerde 150’yi aşkın yabancı uyruklu şahsa işlem yapıldı.

110
Nefes kesen operasyon! Apart, pansiyon ve metruk bina... - Sayfa 2

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nün, Edirne Valiliği İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi koordinesinde, Edirne’nin tarihi semti Kaleiçi’nde, yabancı uyruklu şahıslara yönelik huzur operasyonu gerçekleştirildi.

210
Nefes kesen operasyon! Apart, pansiyon ve metruk bina... - Sayfa 3
40 YABANCI UYRUKLU ŞAHIS DA EVRAK EKSİK

Polis ekipleri, tarafından gece yarısı gerçekleştirilen uygulama ve kontrollerde, lüks apartman dairelerinden, metruk binalara, apart ve pansiyonlara kadar önceden belirlenen adreslerde tek tek kontroller yapıldı. Yabancı uyruklu şahısların pasaport, kimlik ve ikamet izni evraklarının kontrollerinin yapıldığı uygulamada aralarında kadınlarında bulunduğu 150’yi aşkın yabancı uyruklu şahsa işlem yapıldı. Öte yandan söz konusu operasyona Özel Hareket ekipleri de destek verdi.
310
Nefes kesen operasyon! Apart, pansiyon ve metruk bina... - Sayfa 4

Operasyon kapsamında, eksik evrak beyan eden yabancı uyruklu yaklaşık 40 kişi Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi’nde işlem yapılmak üzere gözetim altına alındı.

410