Ece Erken'den eski eşine sert tepki: Evladıma icrayla 6 bin TL veren şahıs...

Oğlu Eymen'le yurt dışına tatile gitmek isteyen Ece Erken, çocuğunun babası Serkan Uçar'ın onayına takıldı. Sosyal medya hesabından isyan eden Erken, eski eşine yüklendi: O varlığın iznini isteyen kurumlara mahkemeyle cevap vereceğiz!

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ece Erken'den eski eşine sert tepki: Evladıma icrayla 6 bin TL veren şahıs...

Ece Erken, Serkan Uçar’la 2014 yılında evlendi. Çiftin bu evliliklerinden Eymen adında bir oğulları oldu. İkili, 2015’te de ‘anlaşmalı’ olarak boşandı. Mahkeme, protokol gereği küçük çocuğun velayetini anneye verirken, Serkan Uçar’ın çocuğunun nafaka ve eğitim giderlerini karşılamasına hükmetti.

Eski eşi ile sık sık sorun yaşayan Erken, Serkan Uçar'ı mahkemeye verdi. Oğlu Eymen'le yurt dışı tatil planı yapan yapan Ecer Erken, eski eşinin onayından döndü.

Oğlunun yurt dışına çıkmasını istemeyen Serkan Uçar, vize için gerekli imzayı atmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER