Mehmet Demirkol’dan Diagne ve Galatasaray yorumu!

beIN Sports Haber'de yayınlanan beIN Manşet programının yorumcusu Mehmet Demirkol, Türk futbolunun gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.<br /> <br />

Mehmet Demirkol’dan Diagne ve Galatasaray yorumu! - Sayfa 1

beIN Sports Haber'de yayınlanan beIN Manşet programının yorumcusu Mehmet Demirkol, Türk futbolunun gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Demirkol’dan Diagne ve Galatasaray yorumu! - Sayfa 2

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray’ın genel problemini, Kasımpaşa ve Benfica maçlarını yorumladı.

İşte Demirkol’un açıklamaları…

Galatasaray’da da olumluya giden şeyler var. Belhanda’yı kullanabiliyor. O oyunu oynayabildi. Diagne’den yüksek skor beklentisi var ama birçok şeye de cevap verdi. Psikolojiyi düzeltti. Taraftar, “Niye bizim santraforumuz yok.” ruh halinden çıktı. Teknik direktör ve teknik heyet bu ruh halinden çıktı. Yönetim rahatladı, üzerinde baskıyı hissetmiyor.

Mehmet Demirkol’dan Diagne ve Galatasaray yorumu! - Sayfa 3

Bir de saha içi psikoloji hali var. Rakip, Diagne ile uğraşıyor. “Bu adam 20 attı, bana 4-5 tane atabilir, belli olmaz.” diyor. Onun üzerine kuruyor işi. Diagne de çok çabalıyor, hareketli. Uğraşıyor. Dolayısıyla arkadaşlarını da rahatlatıyor.

Feghouli’nin hat-trick yapmasını bir taraftan Kasımpaşa üzerinden anlatabiliriz. Bir taraftan da Galatasaray açısından anlatabilmemiz lazım. Diagne ön tarafta yer alan herkesi, Belhanda’yı, Feghouli’yi, Onyekuru’yu rahatlatıyor. Bu yeter mi, uzun vadede yetmez. Büyük takım santraforuysan atman lazım.

Mehmet Demirkol’dan Diagne ve Galatasaray yorumu! - Sayfa 4
“GİTMEMİŞ OLSA RODRIGUES İLE DIAGNE”

Diagne bir paketin parçasıydı. Trezeguet’siz Diagne, Diagne’siz Trezeguet ikisi de bir yere kadar oluyor. Trezeguet etkisi kim yapabilir, Rodrigues yapabilirdi. Gitmemiş olsaydı. Gomis ile kurduğu ikiliyi yapabilirdi. Onyekuru bundan uzak duruyor şimdilik.