Diriliş Ertuğrul'da nefes kesen sahne

TRT 1'in fenomen ve reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul hayranları büyük bir sürprizle karşılaştı. Ertuğrul Bey, sonunda amansız düşmanı Sadettin Köpek'in başını gövdesinden ayırdı. Diriliş Ertuğrul'da Saadettin Köpek'i canlandıran Murat Garipağaoğlu diziye veda etti. Görsel efektin oldukça iyi uygulandığı sahne izleyiciden tam not aldı.

F5HABER F5HABER
Diriliş Ertuğrul'da nefes kesen sahne

Diriliş Ertuğrul dizisinin 18 Nisan Çarşamba ekrana gelen 115. bölümü nefesleri kesti. Selçuklu Devleti'nin başına geçmek isteyen Saadettin Köpek, Ertuğrul'a tuzak kurdu. Ancak Ertuğrul ve alpleri Köpek'in tüm adamlarını öldürdü.

SADETTİN KÖPEK İTİRAF ETTİ!

Kaçmaya çalışan Köpek'i ise Ertuğrul yakaladı ve ikili arasında kılıçlar çekildi. Günalp Bey'in Saadettin Köpek'in gerçek yüzünü gördü ve şehzadeliğini ilan ettiğini anladı. Günalp ve Saadettin karşı karşıya gelince ipler koptu ve Saadettin Sultan'ı öldürttüğünü de itiraf etti. 'O taht benim hakkım. Bana itaat edeceksin ve Ertuğrul'u öldüreceksin' diyen Köpek'e Günalp Bey 'Bunun bedelini ödeyeceksin' dedi. Ertuğrul Bey'e seslenen Günalp, 'Bu it senin pusatının hakkıdır' dedi ve Ertuğrul Bey ile Saadettin Köpek karşı karşıya kaldı. O anlarda ise Ertuğrul Bey kılıcıyla Köpek'in başını keserek öldürdü.

NEFES KESEN SAHNE

Ve nihayet Ertuğrul Bey, bir kılıç darbesiyle Sadettin Köpek'in başını gövdesinden ayırdı. Görsel efektin oldukça iyi uygulandığı sahne izleyiciden tam not aldı.


SONRAKİ HABER