için kaldı

Gülben Ergen'in yeni aşkı, Hande Fırat'ın eski sevgilisi mi?

Geçtiğimiz aylarda iş insanı Tolga Duğles ile gündeme gelen ve aylarca konuşulan Ergen, şimdi de yeni sevgilisi Burak Törer ile tartışılıyor. Törer'in gazeteci Hande Fırat'ın eski sevgilisi olduğu iddia edildi. Ergen ile Fırat'ın da çok yakın arkadaş olduğu biliniyor.

F5HABER F5HABER
Gülben Ergen'in yeni aşkı, Hande Fırat'ın eski sevgilisi mi?

Gülben Ergen aşk hayatıyla magazin gündemini bir kez daha salladı. Burak Törer'in Ergen'in yakın arkadaşı gazeteci Hande Fırat'ın eski sevgilisi olduğu, hatta ikiliyi Fırat'ın tanıştırdığı ortaya çıktı. Gülben Ergen ile Seren Serengil'in de arasının benzer bir aşk iddiası ile açık olduğu biliniyor. Hatta bu ithamlar sebebi ile Ergen, Serengil'i 3 gün zorlama hapse mahkum ettirmişti.

AŞK İTİRAFI GELDİ: MUTLUYUM

Gülben Ergen, hafta sonu Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcıya Burak Törer'le aşk yaşadığı iddiası soruldu. Ergen, "Burak Bey aşk haberleriyle ilgili sorulara 'Gülben Hanım'a sorun, ben cevap veremem, o sanatçı' dedi. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "Öyle mi? Güzel düşünüyorum. İyiyim ve mutluyum." diyerek aşk yaşadığını itiraf etti.

Gülben Ergen'in yeni aşkı, Hande Fırat'ın eski sevgilisi mi? - Resim : 1

HANDE, GÜLBEN'İN YAKIN ARKADAŞI

Hande Fırat, Gülben Ergen'in çalıştığı gazetedeki en iyi arkadaşlarından. Ankara'da bürokrasi ve siyasetle ilgili her konuda Gülben Ergen'e yardımcı olan isim. İkili 30 Ağustos resepsiyonuna Aydın Doğan ile birlikte katılmıştı. Hatta Gülben Ergen, Hande Fırat'ı evinde bile ağırlamıştı.


SONRAKİ HABER