Bakan Selçuk, 81 ilden gelen öğretmenlerle buluştu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla Türk Halk Müziği sanatçıları Erol Parlak ve Zara'nın seslendirdiği türküleri, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen öğretmenlerle birlikte dinledi. Öğretmenlerin bu özel gününü kutlayan Zara kendisinin de bir öğretmen olduğunu belirterek İTÜ Devlet Konservatuarında bir süre hocalık yaptığını ve vokalistliğini yapan Büşra Demirtaş ve Mehmet Kılınç'ın öğrencileri olduğunu söyledi.

F5HABER F5HABER
Bakan Selçuk, 81 ilden gelen öğretmenlerle buluştu

24 Kasım Öğretmenler Günü, bu yıl 81 ilimizden başkent Ankara'ya gelen öğretmenlerimizle birlikte etkinliklerle kutlanıyor.

Planlanan etkinlikler çerçevesinde, sergilerden konserlere,halk oyunları gösterilerinden müze ziyaretlerine geniş bir yelpaze sunuluyor.

SANATÇILARIN KONUŞTUĞU YERDE BAKANLAR KONUŞMAZ!

Bakan Selçuk, 81 ilden gelen öğretmenlerle buluştu - Resim : 124 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Ankara'da konser düzenlendi. Duygu Canbaş'ın sunuculuğunu üstlendiği Öğretmenler Günü etkinliklerinin açış konuşması için sahneye davet edilen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen öğretmenleri selamladıktan sonra kısa bir konuşma yaparak ‘'Ben sanatçıların konuştuğu yerde bakanlar konuşmaz diyorum" dedi. Sahneyi sanatçılara bırakan Bakan'ın bu sözleri salonda büyük alkış aldı.

19 Kasım Pazartesi günü "Öğretmen" konulu fotoğraf sergisiyle başlayan etkinlikler kapsamında, 21 Kasım Çarşamba akşamı Ankara MEB Şura Salonu'nda sahne alan Erol Parlak ve Zara seslendirdikleri türkülerle öğretmenlere keyifli dakikalar yaşattı.

BEN DE ÖĞRETMENİM!
Türk Halk Müziği sanatçısı Erol Parlak konseri ile başlayan gece de Parlak'ın söylediği türkülere öğretmenlerle birlikte Bakan Ziya Selçuk da eşi ile birlikte zaman zaman eşlik etti.

Bakan Selçuk, 81 ilden gelen öğretmenlerle buluştu - Resim : 2

Bağlamasıyla sahnede konser veren Parlak'ın performansı öğretmenlerden büyük beğeni topladı. Erol Parlak'ın ardından Zara konseri ile devam eden gece de öğretmenler Zara'nın türküleri ile eğlendiler.
Bakan Selçuk, 81 ilden gelen öğretmenlerle buluştu - Resim : 3
Bakan Selçuk, 81 ilden gelen öğretmenlerle buluştu - Resim : 4Öğretmenlerin bu özel gününü kutlayan Zara kendisinin de bir öğretmen olduğunu belirterek İTÜ Devlet Konservatuarında bir süre hocalık yaptığını ve vokalistliğini yapan Büşra Demirtaş ve Mehmet Kılınç'ın öğrencileri olduğunu söyledi.


SONRAKİ HABER