İşte Muharrem İnce'nin merak edilen türbanlı kardeşi Meryem Dönmez

Muharrem İnce'nin 3 kardeşi bulunuyor. Yalova'da yaşayan başörtülü kızkardeşi Meryem Dönmez merak konusu oldu. Torun sahibi olan Meryem Dönmez hem kendini hem İnce'yi anlattı.<br />

İşte Muharrem İnce'nin merak edilen türbanlı kardeşi Meryem Dönmez - Sayfa 1

Muharrem İnce'nin 3 kardeşi bulunuyor. Yalova'da yaşayan başörtülü kızkardeşi Meryem Dönmez merak konusu oldu. Torun sahibi olan Meryem Dönmez hem kendini hem İnce'yi anlattı.

İşte Muharrem İnce'nin merak edilen türbanlı kardeşi Meryem Dönmez - Sayfa 2

Muharrem İnce'nin ailesi Yalova Elmalık köyünde yaşıyor. Kızkardeşi Meryem Dönmez de Yalova'da oturuyor. Muharrem İnce Yalova mitinginde kızkardeşi ile buluşup iftar yapınca merak konusu oldu.

İşte Muharrem İnce'nin merak edilen türbanlı kardeşi Meryem Dönmez - Sayfa 3

Bir çok kişi Muharrem İnce'nin yanındaki kişiyi seçmen sandı. Ancak o kişi İnce'nin başörtülü kızkardeşi Meryem Dönmez'di. Meryem Dönmez annesinin evinde hem kendini hem İnce'yi anlattı. İşte Meryem Dönmez:

-İlkokul mezunuyum, ev hanımıyım. 2 kızım var, biri yüksek mimar, öteki işletme ve insan kaynakları okudu. İki torunum var. Yalova Merkez'de yaşıyoruz.

İşte Muharrem İnce'nin merak edilen türbanlı kardeşi Meryem Dönmez - Sayfa 4

-Ben 12 yaşında evin her işini yapıyordum, zaten eğitimim o nedenle yarım kaldı. Annemler tütüne giderken evin işini söylerdi bana; “Ayranı çalkalayacaksın, bulaşıkları yıkayacaksın, kazan kaynatıp çamaşırları yıkayacaksın…”