için kaldı

Tüm mal varlığına el konulmuştu... Semih Saygıner'den firari iş adamına dava

DÜNYA bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ silahlı terör örgütüne üye olduğu iddiasıyla tüm mal varlığına el konulan ve yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan ile bir bankaya 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tüm mal varlığına el konulmuştu... Semih Saygıner'den firari iş adamına dava

İstanbul Tüketici Mahkemesi'ne açılan davanın dilekçesine göre Semih Saygıner ile İnanlar İnşaat, Sarıyer Uskumruköy'deki konut projesinden A12 Blok 1 numarada bulunan dairenin satışı için sözleşme imzaladı. Semih Saygıner dairenin 1 milyon 390 bin lira olan satış bedelini şirkete ödedi. Saygıner'in avukatı Halil İbrahim Çelik, “İnanlar İnşaat, daireyi gecikmeli olarak 26 Nisan 2016'da teslim etmiştir. Ancak dairenin tapusu verilmemiştir. Dairelere ipotek konulmuştur. Taşınmazın tapusunun ipotek ve varsa hacizlerden temizlenmiş şekilde müvekkilim adına tesciline, aksi takdirde müvekkilimin ödediği 1 milyon 390 bin liranın faiziyle ödenmesini talep ediyoruz” dedi. Mahkeme ara kararında dairenin başkalarına satışının engellenmesi için tapu kaydına ihtiyati tedbir konulmasına karar verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER