için kaldı

Suya doymanızı sağlayacak 2 detoks suyu tarifi

Su içmek sağlığımız için en vazgeçilmez harekettir. Ancak özellikle kış geldiğinde içtiğimiz su miktarında bir düşüş görülür. Susuzluğun ne derece kötü şeylere yol açabileceğinden sık sık bahsediyoruz. Bu nedenle bu alışkanlığa sahip olabilmek çok önemli. Neyse ki bir süredir detoks suları, güzel tatları ve sağlıklı içerikleriyle imdadımıza koşuyor. İşte su içmeyi sizin için hem keyifli hem de sağlıklı bir hale getirecek detoks suyu tarifleri.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Suya doymanızı sağlayacak 2 detoks suyu tarifi

TATLIDAN UZAKLAŞTIRAN DETOKS SUYU

Tatlı isteğini bastırmanın en iyi yolu tarçındır, bunu biliyoruz. O halde tarçını bir detoks suyunda kullanıp hem güzel bir su elde edip hem de tatlı isteğimizi bastırabiliriz. Oda sıcaklığında bir suyla hazırlayabileceğiniz bu detoks suyuyla su içmek harika olacak.

Malzemeler

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER