Prefabrike devine mahkemeden 3 aylık süre

İstanbul Sanayi Odası'nın ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 28'inci sıraya kadar yükselen Vefa Prefabrike ve bağlı Ekobord Levha için konkordato talep edildi. 1990'da faaliyete başlayan Vefa, yurtiçi yanı sıra yurtdışında da bir dizi önemli projede yer aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Prefabrike devine mahkemeden 3 aylık süre

VEFA Prefabrike Yapılar San. Tic. AŞ ve Ekobord Yeni Nesil Levha ve Duvar Sis. AŞ için konkordato talepli dava İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesinde açıldı. Şirketlerin mali darboğaz içinde olduğu belirtilen dava dilekçesinde, konkordato kararı verilmesi halinde, yeniden etkin bir biçimde faaliyetlerin yürütülebileceği kaydedildi.

Mahkeme, iki şirkete yönelik 3 aylık geçici süre verdi. Bu kararla birlikte 3 kişilik konkordato komiseri ataması yapıldı.

Prefabrike devine mahkemeden 3 aylık süre - Resim : 1

İKİNCİ 500 LİSTESİNDE

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER