Özlemle beklenen Serie A sonunda başlıyor! İlk hafta iddaa'da...

Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu'nun yanına Cristiano Ronaldo da geldi. Serie A'da açılış haftası öncesi dikkat edilmesi gerekenlere ve iddaa'nın bankosuna göz atalım...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Özlemle beklenen Serie A sonunda başlıyor! İlk hafta iddaa'da...

Juventus - Buffon sonrası kalede Szczesny ile sezona başlıyorlar. Khedira ile Emre Can arasındaki tercih maç saati verilecek. Tüm gözler şüphesiz Cristiano Ronaldo'da!

Napoli - Carlo Ancelotti'nin ilk resmi maçında Mertens'i kenarda bekletmesi bekleniyor. Lorenzo Insigne ve Jose Callejon'un Arkadiusz Milik'e destek vereceği bir hücum hattı düşünülüyor.

Lazio - Lucas Leiva, Senad Lulic ve Patric cezalı. Valon Berisha, Jordan Lukaku ve Alessandro Murgia sakat. Fiorentina'dan kaptıkları Milan Badelj'nin ilk 11'de olması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER