Liseli gençler golfün ustalarıyla buluşuyor

Kadıköy Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şenay Yerlikaya ve Okul Müdürü Selman Küçük'ün öncülüğünde Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri için başlatılan golf programında önemli bir aşamaya gelindi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Liseli gençler golfün ustalarıyla buluşuyor

Programa katılan 25 öğrenci 21 Nisan 2017 Cumartesi günü Kemer Golf & Country Club'de ilk defa şampiyona sahası ve usta golfçüler ile tanışacaklar.

Saat 12:30'da Texas Scramble formatında başlayacak turnuvada 2 öğrenci ve 2 usta golfçüden oluşan 13 takım şampiyonluk için yarışacak.

Öğrenciler şampiyona sahası deneyiminin yanı sıra, iş dünyasının çeşitli sektörlerinden seçilen usta golfçüler ile hayat ve iş tecrübeleri konusunda fikir alışverişi yapma imkanına da sahip olacaklar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER