Kayserispor'dan kombine açıklaması

Kayserispor kulübünden yapılan açıklamada, Kadir Has Stadı tribünlerinin toplu olarak kimseye ayrılmadığı ve taraftarların istedikleri tribünden kombine bilet alabilecekleri duyuruldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kayserispor'dan kombine açıklaması

Sarı Kırmızılı takımın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Stadyumumuzda 2018-2019 futbol sezonu kombine bilet satışlarımız devam etmektedir.

Herhangi bir tribünde şu anda herhangi bir kişiye, gruba veya zümreye yer ayrılması söz konusu değildir. Öncelik hakkı sadece geçen sezon kombine sahibi olan taraftarlarımıza kombine satışlarına başladığımız ilk bir hafta tanınmıştır. Şu anda stadyumumuzda boş yer olan tüm koltuklar kombine satışına açıktır ve taraftarlarımız istediği koltuğu seçerek kombine bilet yüklemesi yaptırabilir" cümlelerine yer verildi.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER