Dönüş gerçek annesiyle buluştu. Üç Kız Kardeş 51. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 30 Mayıs Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 51. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

POSTA POSTA
Dönüş gerçek annesiyle buluştu. Üç Kız Kardeş 51. bölümde neler oldu?

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Somer yine Türkan'ı kendinden uzaklaştırmayı başardı. Dönüş ise evlatlık olduğunu acı bir şekilde öğrendi.

TÜRKAN KENDİ KENDİNE DOĞUM GÜNÜ KUTLADI

Herkes tarafından doğum günün unutulduğunu düşünen Türkan, bisküvi ve lokumla kendi doğum gününü endi kutladı. Kapıdan Türkan'ı gören Somer, Türkan'a doğum günü için aldığı hediyeyi verecek cesareti kendisinde bulamadı.

TÜRKAN İŞ İNSANI OLUYOR

Kartal'ın iş teklifini kabul eden Türkan, Kormanlar grubundan kimseye açıklamaya fırsat bulamadan kendisini toplantıda buldu. Kartal ve Türkan'ın iş anlaşmasını Kartal'dan öğrenen Rüçhan, Somer ve Özer bir hayli şaşırsalar da Türkan'a tam destek oldular.

Dönüş gerçek annesiyle buluştu. Üç Kız Kardeş 51. bölümde neler oldu? - Resim : 1

Somer ise içten içe Türkan'ı kıskandı.

DERYA VE NESRİN YÜZLEŞİYOR

Sevilay'dan Derya ve Mustafa'nın evlendiğini öğrenen Nesrin, sağlık durumu kötüymüş gibi gösterip Derya'yı yanına çağırdı. Annesine bir şey olacak korkusuyla telaşlı bir şekilde Ayvalık'a giden Derya, olayın evlilik olduğunu öğrenince ortalık daha da gerildi.

Evliliği için ailesini silen Derya, geri dönüşü olmayan sözler söyledi.

DÖNÜŞ VE SERDAR BİRBİRİNDEN KOPUYOR

Derya'yı İzmir'den Ayvalık'a getiren Serdar, kapıdan Dönüş ile karşılaştı. Yine kendi sıkıntılarından bahseden Dönüş, Serdar'ın çıldırmasına neden oldu. Kendi durumundan Serdar'ı düşünmeyen Dönüş, bu sefer sert bir tepki gördü.

Dönüş gerçek annesiyle buluştu. Üç Kız Kardeş 51. bölümde neler oldu? - Resim : 2

DERYA VE DÖNÜŞ'ÜN KARDEŞLİĞİ BİTİYOR

Hayatıyla ilgili her konuda Dönüş'ü sorumlu tutan Derya, Dönüş'ü karşısına alıp zehir zemberek sözler kullandı. Son sözünde Dönüş'ün evlatlık olduğunu söyleyen Derya, Dönüş'ün dünyasını başına yıktı.

SOMER, TÜRKAN VE KARTAL'I BASIYOR

İş için birlikte akşam yemeğine çıkan Türkan ve Kartal, iş için konuştuğu sırada Somer'in içi içini yedi. Alkol içen Somer, merakına yenik düşüp restorana gitti. Türkan'ı da kendini de rezil eden Somer, Türkan'ı zorbalık yaparak restorandan çıkardı.

Dönüş gerçek annesiyle buluştu. Üç Kız Kardeş 51. bölümde neler oldu? - Resim : 3

Sabah işe gelmeyen Türkan, soluğu Kartal'ın yanında aldı. Tam Kartal ile konuşacaktı ki telefon çaldı.

DÖNÜŞ EVİ TERK EDİYOR

Derya'nın ağzından evlatlık olduğunu duyan Dönüş, evi terk etti. Otobüs bileti alıp giden Dönüş herkesi merakta bıraktı. Türkan'ı arayan Fatih, Dönüş'ü bulamadığını söyleyince Türkan fenalaştı. Olaylara şahit olan Kartal, Türkan'a yardım etmek için harekete geçti. Kartal, Dönüş'ün Eskişehir'e gittiğini öğrenince Türkan'da bilgiyi Fatih'e aktardı.

Dönüş gerçek annesiyle buluştu. Üç Kız Kardeş 51. bölümde neler oldu? - Resim : 4

Dönüş'ün ne yapmak istediğini anlayan Fatih, Dönüş'ün gerçekleri öğrendiğini Türkan'a söyledi.

İlk otobüsle Eskişehir'e giden Fatih, Dönüş'ü annesinin mezarı başında buldu.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 51. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER