Bodrum'da kruvaziyer turizmi

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen sezonun ilk kruvaziyeri "Mein Schiff 4"ün yolcuları, halk oyunları gösterisi ve çiçeklerle karşılandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bodrum'da kruvaziyer turizmi

Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesine "Mein Schiff 4" isimli kruvaziyer, 2 bin 636 turistle sezonun ilk seferini gerçekleştirdi.

Girit Adası'ndan gelen Malta bayraklı 293 metre uzunluğunda 42 metre genişliğindeki kruvaziyer, Paşatarlası mevkisindeki Bodrum Yolcu Limanı'nın iskelesine yanaştırıldı. Gemide çoğu Alman uyruklu 2 bin 636 yolcu ile 982 personel bulunduğu belirtildi.

Sezonun ilk kruvaziyer seferi olması nedeniyle gemiden inenler, Karya Çiçekleri Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisi ve çiçeklerle karşılandı. Turistleri karşılayanlar arasında yer alan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve beraberindekiler, gemi kaptanı Sebastian Naneder'i ziyaret edip, gemiyi gezdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER