55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu tanıtım toplantısı yapıldı

İstanbul'da yarın başlayacak 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2019) tanıtım toplantısı yapıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu tanıtım toplantısı yapıldı

WOW İstanbul Hotels&Convention Center'da gerçekleştirilen toplantıya Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürü Mahmut Kazan, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, yönetim kurulu üyeleri, TUR 2019 Yarış Direktörü Roland Hofer ve diğer davetliler katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Hamza Yerlikaya, TUR 2019'un kıtalar arası yapılan tek organizasyon olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, sadece Türkiye'de 3 ilin içinde yapılan bir organizasyon değil. Anadolu'nun bütün şehirlerinde yapılabilecek potansiyele sahip. Artık kabuğuna sığmayan bir organizasyon. Başlangıcı sınır komşularımızdan yapılması kaydıyla turun çapını biraz daha genişletmek arzusundayız. Artık çapı genişletmenin zamanı geldi. TUR 2019'un sporumuza, barışa, kardeşliğe zeval getirmemesi, ülkemize büyük başarılar getirmesini temenni ediyorum. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mahmut Kazan: "Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı sağlanacak"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER