10 dakikada yağmur ve Ankara

Meteorolojİ uzmanlarının uyarısına rağmen Ankara'da 10 dakika süren sağanak yağış hayatı felç etti. Sokaklar, caddeler, evler ve dükkanlar sular altında kaldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
10 dakikada yağmur ve Ankara

Akşam saat 17.00'de başlayan sağanak yağış nedeniyle Kızılay-Çayyolu Metrosu arızalandı, seferler durdu. Metro istasyonu girişe kapatılırken, içeriye alınmayan bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Sağanak nedeniyle Dikmen, Keklikpınarı, Balgat, Kızılay'ın bazı mahallelerinde araçların içerisinde vatandaşlar mahsur kaldı. Mamak'ta birçok cadde ve sokakta yoğun su birikintileri oluştu. Dereboyu Caddesi'ndeki bazı ev ve iş yerlerini su basarken, caddede otoparkı su ile dolan 5 katlı bir apartmanın giriş katında 2 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı.

10 dakikada yağmur ve Ankara - Resim : 1

ARAÇLAR SELE KAPILDI

Bolu'nun Seben ilçesi Susuz Köy Çatak Mahallesi'nde, 1 saat boyunca yağan dolu ve sağanak nedeniyle Acca Deresi taştı. 150 dönüm ekili tarla zarar gördü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER