Tekstil devinin patronuna 5 milyon dolarlık tuzak

Ünlü tekstil devinin sahibinin, bir otel odasında gizlice çekilen özel görüntüleri ile şantaja maruz kaldığı ortaya çıktı

F5HABER F5HABER
Tekstil devinin patronuna 5 milyon dolarlık tuzak

Buket G. iş adamını 2014'te arkadaşı Sibel G. ile tanıştırdı ve hasta annesi için yardım talep etti. Bu sırada iş adamı, Sibel G.'nin, kardeşi Nasiye G. ile de tanıştı.

MASAJ YAPMAYI TEKLİF ETTİLER

R.A., Buket G. tarafından 2014'te Sibel G. ile tanıştırıldı. Sibel G. görüştüğü işadamından hasta annesi için yardım talep etti. 68 yaşındaki işadamı genç kızın, bel fıtığı hastalığı olan annesinin tedavi masrafını karşılamayı kabul etti. Bu sırada işadamı, Sibel G.'nin, 19 yaşındaki kardeşi Nasiye G. ile de tanıştı.

BİRİ KUCAĞINA OTURDU DİĞERİ KAYDETTİ

İşadamı R.A. geçtiğimiz yaz kendisini arayan Nasiye G. ve yanında getirdiği arkadaşı Sevgi Y. ile buluştu. Üçlü, bir otelde yemek yedi. İki kız işadamına masaj yapmayı teklif edince otel odası tutuldu. Nasiye G., Sevgi Y.'nin ünlü işadamının kucağına oturduğu görüntüleri gizlice çekti.

İşadamının önce Zeytinburnu'ndaki şirketine giden daha sonra bir kafede buluşan Murat A. ve Fatih S., 5 milyon dolar vermezse görüntüleri internette yayımlayacaklarını söyledi.

Mahkeme, Murat A.'ya 1 yıl 8 ay, şüpheliler Hatice G., Nasiye G., Sibel G. ve Buket G. ve Sevgi Y.'ye de 1 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası verdi. Ceza beş yıl süreyle ertelendi.

(Sabah)

SONRAKİ HABER