için kaldı

HDP'nin özgürlük istediği kişi 5 öğrencinin katili!

HDP, Diyarbakır'da 2008 tarihinde 6'sı öğrenci 7 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı Erdal Polat için övgü dolu sözler sarf edip, özgürlük istedi.

F5HABER F5HABER
HDP'nin özgürlük istediği kişi 5 öğrencinin katili!

Skandal paylaşım! HDP, Diyarbakır'da bundan tam 1 yıl önce (3 Ocak 2008 günü) 6'sı öğrenci 7 kişinin ölümü, 68 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı Erdal Polat için özgürlük istedi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞIYOR

Twitter'da HDP'nin İstanbul sayfasında, "Dokunamadığımız, göremediğimiz, binlerce açlık grevi direnişçisi kimdir ve ne istiyorlar? İçeride kardeşler, çocuklar, evlatlar dışarı ise anneler direniyor. İşte o yaşam hikayelerinden çok küçük bir kesit. #YaşatmakİçinSesOl" notuyla paylaşılan videoya sosyal medyadan tepki yağıyor.

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIM!

TWİTTER'DA TEPKİ MESAJLARI

HDP'nin özgürlük istediği kişi 5 öğrencinin katili! - Resim : 1

HDP'nin özgürlük istediği kişi 5 öğrencinin katili! - Resim : 2

HDP'nin özgürlük istediği kişi 5 öğrencinin katili! - Resim : 3


NE OLMUŞTU!

Diyarbakır'da 3 Ocak 2008 günü 6'sı öğrenci 7 kişinin ölümü, 68 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı Erdal Polat 9 kez ağırlaştırılmış ömürboyu ve toplam 75 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

'BİJİ SEROK APO' SLOGANI

5 sanık yardım ve yataklık etmekten 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına mahkum olurken 6 sanık beraat etti. Karar açıklanınca teröist Erdal Polat salonda, ‘Biji Serok Apo' sloganı atmıştı.
SONRAKİ HABER