Şenol Güneş'i yaralan kişi gözaltına alındı! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dün akşam gergin anlara sahne olan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında teknik direktör Şenol Güneş'in kafasına yabancı cisim atıldı. Güneş'i yaralayan o kişi gözaltına alındı. Saldırganın olaya ilişkin ilk ifadesi de ortaya çıktı.

F5HABER F5HABER
Şenol Güneş'i yaralan kişi gözaltına alındı! İlk ifadesi ortaya çıktı

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan kupa finalistinin belirleneceği maç çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Maçta Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş başından yaralandı.

O İSİM GÖZALTINA ALINDI

İHA'nın haberine göre Olayın gerçekleşmesinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri olayı gerçekleştirdiği iddia edilen S.D.'yi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan S.D. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Spor Güvenliği Şube Müdürlüğüne götürüldü. Öte yandan maçta toplam 32 kişi gözaltına alındı.

İŞTE SALDIRGANIN İLK İFADESİ

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre Şenol Güneş'i başından yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan S.D, ifadesinde, "Kalabalığa kapıldım, gaza geldim, cebimdeki çakmağı çıkartıp attım." dediği öne sürüldü.Kamera görüntülerinden yola çıkılarak gözaltına alınan ve ticaretle uğraştığını söyleyen S.D, emniyetteki ilk ifadesinde, "Yedek kulübesindekilerle bazı taraftarlar arasında sözlü tartışma başladı. Ortam bir anda karıştı. Ben de kalabalığa uydum, gaza geldim cebimdeki çakmağı çıkartıp attım." dediği öne sürüldü.

GÖZALTI SAYISI ARTABİLİR!
Polisin görüntüleri incelemeyi sürdürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi. Atılan çakmak nedeniyle Şenol Güneş'in başına 5 dikiş atılmış ve geceyi hastanede geçirmişti.

SONRAKİ HABER