için kaldı

Zonguldak'ta tarım aracına bağlanarak sürüklenen köpek öldü

Zonguldak'ta halk arasında patpat olarak bilinen tarım aracına iple bağlanan köpek, dakikalarca sürüklendi. Can çekişen köpek, 1 kilometre ilerde ölü bulundu.

F5HABER F5HABER
Zonguldak'ta tarım aracına bağlanarak sürüklenen köpek öldü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kimliği henüz bilinmeyen bir kişinin halk arasında pat pat olarak bilinen tarım aracına iple bağladığı köpeği dakikalarca aracının yanından sürüklemesi güvenlik kamerasına yansıdı. Can çekişen köpek, 1 kilometre ilerde ölü bulundu

Hayvana yönelik şiddetin son adresi Zonguldak'ın Ereğli ilçesi oldu. İlçeye bağlı Yalnızçam Köyü yakınlarında kimliği henüz bilinmeyen bir kişi, tarım aracının sürücü kapısına iple bağladığı köpeği dakikalarca sürükledi. Köpeğin can çekiştiği anlar, bir evin güvenlik kamerasına yansıdı.

İPTEN KURTULMAK İSTEDİ AMA

DHA'da yer alan habere göre görüntülerde hızla giden tarım aracına bağlı olan köpeğin, ipten kurtulmak için çabaladığı görüldü. Görüntüleri izleyen ev sahibi, köpeği yaklaşık 1 kilometre ileride çalıların arasında ölü buldu. İsmini açıklamayan kişi, köpeğin araca bağlanarak sürüklenerek ölümüne neden olunmasına tepki gösterdi.

SONRAKİ HABER