için kaldı

Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar!

Oyuncu Barış Atay'ın sosyal medya üzerinden yaptığı tehditleri köşesine taşıyan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın 'Lütfen bu adama haddini bildiriniz' yazısına cevap vererek yeni bir tehdit dalgasına çıkaran oyuncu bu sabah gözaltına alındı. Ardından Atay üzerinden siyasi ve etnik kavga adı altında tehditler başladı.

F5HABER F5HABER
Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan' dünkü köşesinde 'Lütfen bu adama haddini bildiriniz' başlığı ile oyuncu Barış Atay'a itafen bir yazı yazdı. Sosyal medya başta olmak üzere bir çok kişi ve kesim Ahmet Hakan'ın uslübu, sözleri ve tarzını tartışıp ihbar olarak konuştu. Köşesinde Barış Atay'ın paylaşımını yayınladı.

Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar! - Resim : 1

Hakan yazısında, "Şunu unutmayın: Bu adam, bir zihniyeti temsil ediyor! Bu zamana kadar yakındığımız ne varsa, illallah ettiğimiz ne varsa, "bitsin" dediğimiz ne varsa... Hepsini sırtlanmış ve karşımıza çıkmış! Bu adam... Rövanş peşinde koşanların, kavga isteyenlerin, huzursuzluk ve kargaşa rüyaları görenlerin bir temsilcisi! Adamın şahıs olarak hiçbir önemi tabii ki yok. Ama onun şahsında bu ilkel zihniyete haddini bildirmek şart!" şeklinde ifadeler kullındı.

ATAY'DAN CEVAP GECİKMEDİ
Ahmet Hakan'ın ifaderine sanatçı Barış Atay'dan yanıt geldi.

"Ahmet Hakan'ın yıllar içinde edindiği deneyimle, hedef gösteriyor gibi algılanmasın diye muhalefete şikayet ederek yaptığı bu hamle, korkaklıktan, üç kağıtçılıktan başka bir şey değil" diyen Atay, sözünün arkasında olduğunu belirtti.

'YARGILANACAKLAR'
Ahmet Hakan'ın paniğe kapılmakta haklı olduğunu söyleyen Atay, "Kişi, kendinden bilir işi. Artık içinde olmadığını yıllardır kanıtlamaya çalıştığı ama asla kopmadığı, bir şekilde her gün destek olduğu güruhun hesap sorma biçimini bildiğinden, hesap vermek sözünü duyduğu an irkilir Ahmet Hakangiller. Fakat yok öyle yağma Ahmet Hakan. Hayır, özür dileyecekler ve biz özürlerini kabul etmeyeceğiz. Çünkü suçun karşılığı özür değil yargılanmaktır. Yargılanacaklar!" ifadelerini kullandı.

BU SABAH GÖZALTINA ALINDI
Barış Atay, bu sabah sosyal medya paylaşımları sebebiyle gözaltına alındı

SOSYAL MEDYADAN 'HESAP VERECEKSİN'
Sosyal medya üzerinden Barış Atay'a destek adı altında aleni tehditler başladı. İşte o mesajlar:



Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar! - Resim : 2


Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar! - Resim : 3

Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar! - Resim : 4

Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar! - Resim : 5

Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar! - Resim : 6

Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar! - Resim : 7

Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar! - Resim : 8
Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar! - Resim : 9
Barış Atay'a destek adıyla herkesi tehdit ediyorlar! - Resim : 10

SONRAKİ HABER