Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı

Ağrı Doğubayazıt'ta katliam gibi kaza! Doğubayazıt ilçesi Gültepe köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kurtarma ekiplerinin çalışmalarının ardından feci kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

F5HABER F5HABER
Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı

Ağrı istikametine giden Turgay Turan'ın kullandığı 34 VP 5908 plakalı hafif ticari araç, Ağrı-Iğdır karayolunun Doğubayazıt ilçesi Gültepe köyü mevkisinde karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 FR 2658 plakalı kamyonetle çarpıştı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpışmanın etkisiyle şarampole düşen Turgay Turan yönetimindeki araçta bulunan Yavuz Turan ile 6 yaşındaki Baran Esen olay yerinde, Şefika Turan (56) ve Fatma Turan (62) da kaldırıldıkları Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı - Resim : 1

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Aynı araçtaki sürücünün yanı sıra İsmet Turan ve hamile olduğu belirtilen Gülşen Esen ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen polis, jandarma, 112 Acil Servis, itfaiye ve Doğubayazıt Arama Kurtarma ekiplerince aynı hastaneye kaldırıldı.

Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı - Resim : 2

Yaralılardan Gülşen Esen'in bu hastanede ameliyata alındığı, İsmet Turan'ın ise Ağrı Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

SONRAKİ HABER