Ünlü oyuncu o haberlere isyan etti, Prof. Emiroğlu'ndan özür diledi

Profesör Dr. İbrahim Emiroğlu hakkında linç kampanyasına dönüşen haberlerin gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu Fırat Tanış o haberlere isyan etti, Emiroğlu'ndan özür diledi.

GASTE24 GASTE24
Ünlü oyuncu o haberlere isyan etti, Prof. Emiroğlu'ndan özür diledi

DEÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Emiroğlu, hakkında çıkan haberler sonrası adeta lince uğramıştı. Daha sonra Emiroğlu'nun konuşmasının deşifresi ortaya çıkmış ve haberlerin asılsız olduğu anlaşılmıştı.

Olayla ilgili tweetini silen Metin Uca özür dilemişti. Bu kez ünlü oyuncu Fırat Tanış hem haberlere isyan etti hem de Emiroğlu'ndan özür diledi. Tanış, T24 ve Sputnik'e de çok sert tepki gösterdi.

Fırat Tanış, "Ben haberde konu olan kişiyi tanımıyorum. ancak durumdan vicdanen çok rahatsızlık duydum. Özür diliyorum kendisinden. @sputnik_TR ve @t24comtr profillerini şahsen engelliyorum" diye yazdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER