Saldırganların kimlikleri tespit edildi!

Ankara'da, şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan saldırı sonrası 6 saldırganın kimliğinin belirlendi.

GASTE24 GASTE24
Saldırganların kimlikleri tespit edildi!

Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı şehit cenazesinde bir grubun fiili saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu'nun durumunun iyi olduğu belirtildi. Güvenlik tedbiri kapsamında çevredeki bir evde tutulan Kılıçdaroğlu, bir süre sonra zırhlı araçla evden çıkarıldığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun, CHP Genel Merkezi'ne geldi. Saldırganların 6'sının kimliği belirlendi.

KILIÇDAROĞLU'NA ŞEHİT CENAZESİNDE SALDIRI

Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı şehit cenazesinde bir grubun fiili saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu'nun durumunun iyi olduğu belirtildi. Güvenlik tedbiri kapsamında çevredeki bir evde tutulan Kılıçdaroğlu'nun, bir süre sonra zırhlı araçla evden çıkarıldığı öğrenildi.

GÖZALTI İŞLEMİ YAPILACAK

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan saldırı sonrası "Terör ve organize saldırı" soruşturması başlatırken, 6 saldırganın kimliğinin belirlendiği, gözaltı işlemi yapılacağı öğrenildi.

Saldırganların kimlikleri tespit edildi! - Resim : 1

KÖYLÜLER YAŞANANLARI ANLATTI

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşanan olayları köylüler anlattı. Yaptıkları açıklamada, "Bunlar bu köylü değil, yabancı" dedi. Başka bir köylü ise, "Bunu yapan bu köylü değil. Provakasyon yapıyorlar. Bursası şehit evi, şehde saygı gösterilecekse dua edilecek. Yazık değil mi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER