Emilia Clarke, Game of Thrones boyunca hastalığını saklamış!

Fenomen haline gelen Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen karakterini canlandıran oyuncu Emilia Clarke, çekimler sırasında beyin anevrizması sebebiyle iki kez ölümden döndüğü açıkladı. Bir dönem konuşma yetisini de kaybettiğini söyleyen Clarke, "Her gün her dakika öleceğimi düşündüm" dedi.<br /> <br />

Emilia Clarke, Game of Thrones boyunca hastalığını saklamış! - Sayfa 1

Fenomen haline gelen Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen karakterini canlandıran oyuncu Emilia Clarke, çekimler sırasında beyin anevrizması sebebiyle iki kez ölümden döndüğü açıkladı. Bir dönem konuşma yetisini de kaybettiğini söyleyen Clarke, "Her gün her dakika öleceğimi düşündüm" dedi.

114
Emilia Clarke, Game of Thrones boyunca hastalığını saklamış! - Sayfa 2

Ünlü İngiliz oyuncu Emilia Clarke, The New Yorker'da kaleme aldığı yazıda dizinin ilk sezonları çekilirken ölümle burun buruna gelmesine neden olan hastalığını herkesten gizlediğini itiraf etti.

214
Emilia Clarke, Game of Thrones boyunca hastalığını saklamış! - Sayfa 3

2011'de ilk beyin anevrizması yaşadığını söyleyen Clarke, iki kez ameliyat geçirdiğini açıkladı.
Şu anda 32 yaşında olan Clarke, "Tüm çocukluk hayallerim gerçekleşmiş gibiyken, neredeyse aklımı ve sonra hayatımı kaybediyordum. Bu hikâyeyi herkese açık olarak söylemedim, ama şimdi zamanı" ifadelerini kullandı.

314
Emilia Clarke, Game of Thrones boyunca hastalığını saklamış! - Sayfa 4

Anlattığına göre Clarke, ilk beyin anevrizmasını dizinin birinci sezonunun çekimlerinin bitmesinin hemen ardından bir spor salonunda antrenörüyle çalışırken yaşadı. O zaman 24 yaşında olan oyuncuya subaraknoid kanama teşhisi konuldu ve ameliyata alındı.

414