Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe!

Diyarbakır’ın Silvan ve Hazro ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda teröristlere ait biri 3 odalı 9 sığınak imha edildi. Operasyonda ayrıca çok sayıda tüp ve yaşam malzemesi ele geçirildi.<br />

Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe! - Sayfa 1

Diyarbakır’ın Silvan ve Hazro ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda teröristlere ait biri 3 odalı 9 sığınak imha edildi. Operasyonda ayrıca çok sayıda tüp ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe! - Sayfa 2

Diyarbakır Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca, Silvan ve Hazro ilçeleri sınırlarında kalan dağlık ve kırsal alanda, 20 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 01.00’dan itibaren jandarma komando timleri ve güvenlik korucularıyla icrasına başlanılan Akıncı-19 Şehit Jandarma Komando Er Hüseyin Harun Çakır-5 operasyonunun aynı günü saat 22.00 itibariyle başarıyla tamamlandığı belirtildi.

Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe! - Sayfa 3

Açıklamada, "Söz konusu operasyonel faaliyet esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca kış üslenmesi maksadıyla kullanılan 1’i 3 odalı, 9 adet sığınak tespit edilmeyi müteakip, tahrip edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir.