"Gecenin 12’sinde aşağı iniyorum, Ersun Yanal ve ekibi çalışıyor"

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Ersun Yanal ve ekibinin ligin ikinci yarısı için yoğun bir hazırlık yaptığını söylerken "Gecenin 12'sinde aşağı iniyorum, hoca ve ekip spor yaptığımız salonda çalışmaya devam ediyor" dedi.<br /> <br />

"Gecenin 12’sinde aşağı iniyorum, Ersun Yanal ve ekibi çalışıyor" - Sayfa 1

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Ersun Yanal ve ekibinin ligin ikinci yarısı için yoğun bir hazırlık yaptığını söylerken "Gecenin 12'sinde aşağı iniyorum, hoca ve ekip spor yaptığımız salonda çalışmaya devam ediyor" dedi.

"Gecenin 12’sinde aşağı iniyorum, Ersun Yanal ve ekibi çalışıyor" - Sayfa 2

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, "Eski futbolcularımız zaman zaman maçlarımıza geliyor. Onlar bizim formamızı terlettiler, bizim için çok değerliler. Alex geldiğinde Samandıra'ya girebilecek artık. Bu gerçekten çok güzel bir şey" dedi.

"Gecenin 12’sinde aşağı iniyorum, Ersun Yanal ve ekibi çalışıyor" - Sayfa 3

Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli ekibin idari menajeri Volkan Ballı, takımda bir kolej havası gördüğünü belirtti.

Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıkların güzel geçtiğini söyleyen Ballı, "Yüzler gülüyor. Yoğun tempo devam ediyor. Yüzler neden gülüyor? Çünkü takım çok çalışıyor. Ben bir kolej havası görüyorum. Zaten çok sayıda genç oyuncumuz var ve hepsi hocamızın dediklerini harfiyen yerine getiriyor. Bu çok önemli. Yıllarca kamp tecrübeleri yaşadım. Fenerbahçe'nin kampları hep bu şekilde disiplinli geçer. Herkes kurallara uyar, hiç sorun çıkmaz. Bu sene de aynısını yaşıyoruz. Bu yüzden futbolcularımıza teşekkür ediyorum. İlk yarı çok kötü bir sonuçla bitti. Bu kötü sonucun yarattığı bir travma vardı. Yüzler asıktı. Aile içinde sıkıntılar olabiliyor tabii. Bir takım değişimler oldu. Ersun hoca geldi, ben göreve başladım. Ersun hoca da önemli bir tecrübe. Çok iyi bir teknik adam. Çok iyi bir ekibi var. Kendisiyle daha önce şahsen çalışmadım ama milli takım antrenörlüğü döneminden Fenerbahçeliliğini hem de ne kadar iyi bir antrenör olduğunu biliyordum" ifadelerini kullandı.

"Gecenin 12’sinde aşağı iniyorum, Ersun Yanal ve ekibi çalışıyor" - Sayfa 4
TRİBÜNLERDE BÜYÜDÜM'

Fenerbahçe tribünlerinde büyüdüğünü belirten Ballı, "İnsan geldiği yeri hiçbir zaman unutmamalı. Ben taraftarlarımızın içinden geldim. Tribünlerde büyüdüm. Tribüncü arkadaşlarımla yıllarca Fenerbahçe'ye çeşitli platformlarda hizmetler verdik. Görev yaptığım dönemde çok sayıda şampiyonluklar yaşadık. Bunlar tabii ekip halinde yapılıyor. Burada da böyle bir ekibi oluşturmuş durumdayız. Ersun hocamla çok iyi bir dostluğumuz var her şeyden önce. Ben her zaman şunu söylerim; bir teknik adama özellikle Samandıra'nın Fenerbahçe'nin kalbi olduğunu, Samandıra'da Fenerbahçelilik ruhunun mutlaka olması gerektiğini söylerim ki bu gittiğimiz her kampa yansır. Fenerbahçe'nin kalbi olan Samandıra'da, Ersun hoca gibi Fenerbahçe'yi gönülden seven bir teknik adam ve ekibi varsa, bir de bizim gibi taraftarın içinden gelmiş, Fenerbahçelilik ruhunu yanındaki herkese yansıtabilecek insanlar varsa orada başarılar daha kolay gelebilir" şeklinde konuştu.