Turkcell’de deprem! 3 önemli isim görevden ayrıldı

Türkiye’nin telekomünikasyon sektöründeki önemli ismi Turkcell ayrılık depremiyle sarsıldı. Turkcell’de 3 önemli isim görevden ayrıldı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Turkcell’de deprem! 3 önemli isim görevden ayrıldı

Türkiye’de teknoloji ve iletişim sektöründe önde gelen isimlerden biri olan Turkcell’de ayrılık depremi yaşanıyor. İlk gelen haberlere göre Turkcell Yönetim Kurulu’nda aktif olarak görev yapan 3 kişinin, şirketle olan bağlarını kopardığı iddia edildi.

Turkcell’de deprem! 3 önemli isim görevden ayrıldı

Turkcell’den ayrılan isimler arasında Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça da bulunuyor. Akça haricinde yönetim kurulunda yer alan 2 ismin daha Turkcell’den ayrıldığı belirtildi. Şu aralar Turkcell’in KAP’a detaylı bir açıklama yapması bekleniyor. Konu ile ilgili açıklama geldiğinde biz de sizlerle paylaşacağız.

Ahmet Akça kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli otomobil için babayiğitler arıyoruz çağrısına cevap veren ilk isimlerden biri olan Ahmet Akça 2010 yılı Ocak ayında Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nin kuruluşunda Mütevelli Heyeti Üyesi olarak yer almıştı. Kasım 2011'den bu yana ise aynı üniversitede Mütevelli Heyeti Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Bu dönemde SPK kararı ile Turkcell Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirilen Ahmet Akça, geçtiğimiz günlerde yerli otomobil için de bir açıklama yapmıştı. Akça; "Türkiye'nin yerli ve milli otomobili projesini destekleyecek olan, akıllı ulaşım sistemlerinin öncü teknolojilerinin hazırlık çalışmaları da bu kapsamda devam etmektedir. Yerli otomobil projesine önemli katkılarımızın olacağına inanıyoruz. ‘Kader gayrete âşıktır' diyor ve Türkiye'nin otomobili için yola çıkıyoruz”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER