için kaldı

Yeniçağ Gazetesi Binası'na taşlı sopalı saldırı (2)

GRUBUN taş ve sopalarla gazete binasına saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.Yeniçağ Gazetesi merkez binasına bir grup tarafından taşlı sopalı saldırıda bulunuldu. Gazetede binasında maddi hasar meydana gelirken saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.Edinilen bilgiye göre, Yeniçağ Gazetesi'nin Yenibosna'da bulunan merkez binasına saat 20.30 sıralarında kimliği belirsiz yaklaşık 30 kişilik...

F5HABER F5HABER
Yeniçağ Gazetesi Binası'na taşlı sopalı saldırı (2)

GRUBUN taş ve sopalarla gazete binasına saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Yeniçağ Gazetesi merkez binasına bir grup tarafından taşlı sopalı saldırıda bulunuldu. Gazetede binasında maddi hasar meydana gelirken saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, Yeniçağ Gazetesi'nin Yenibosna'da bulunan merkez binasına saat 20.30 sıralarında kimliği belirsiz yaklaşık 30 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Grup, gazete binasının içerisine kadar girerek ellerinde getirdikleri taş ve sopalarla cam ve çerçeveleri indirdi. Bina önünde duran bazı araçlarda da maddi hasar oluştu. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken grup, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine, gazete binasına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, gazetenin bulunduğu sokağı güvenlik kordununa aldı.

Polisinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Grubun taş ve sopalarla saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, ellerinde taş ve sopa bulunan çok sayıda kişinin gazetenin giriş kapısına saldırı yaptıkları görülüyor.


(DHA - Soner HASIRCIOĞLU)
SONRAKİ HABER