Terör operasyonunda gözaltına şüphelilerden 5'i tutuklandı

AYDIN'ın Kuşadası İlçesinde, polisin düzenlediği operasyonda yakalanıp, gözaltına alınan 4'ü PKK/YPG terör örgütü üyesi, 2'si de insan kaçakçısı olduğu ileri sürülen toplam 6 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Terör örgütü üyesi olduğu ileri sürülerek gözaltına alınan şüphelilerden biri ise polisteki işlemlerinin ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne...

F5HABER F5HABER
Terör operasyonunda gözaltına şüphelilerden 5'i tutuklandı

AYDIN'ın Kuşadası İlçesinde, polisin düzenlediği operasyonda yakalanıp, gözaltına alınan 4'ü PKK/YPG terör örgütü üyesi, 2'si de insan kaçakçısı olduğu ileri sürülen toplam 6 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Terör örgütü üyesi olduğu ileri sürülerek gözaltına alınan şüphelilerden biri ise polisteki işlemlerinin ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne teslim edildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, PKK/YPG terör örgütü üyelerine yönelik geçen 4 Aralık gecesi, İkiçeşmelik Mahallesi'nde operasyon düzenledi. Operasyonda PKK/YPG üyesi oldukları ileri sürülen Sevda Turgal, Suriye uyruklu Ahmet Hami ve Nihat Muho ile insan kaçakçısı oldukları öne sürülen Hüseyin Yıldız ve Nesrin İlgen ve M.S. gözaltına alındı. Şüpheliler Sevda Turgal, Ahmet Hami, Nihat Muho, Hüseyin Yıldız ve Nesrin İlgen tutuklandı. M.S. ise polisteki işlemlerinin ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne teslim edildi.

(DHA - Latif SANSÜR)
SONRAKİ HABER